Activiteiten en kampen zomervakantie 2016

Nu de lente in onze neus begint te kriebelen (in Lies haar geval dankzij een berkenallergie zelfs redelijk letterlijk) beginnen wij hier al stilaan te dromen van de zomervakantie… Jullie ook? We hebben dit jaar onder andere vier zalige zomerkampen gepland, om jullie kinderen (en stiekem ook onszelf) nog eens heerlijk kind te laten zijn! Let wel: ons programma was via de nieuwsbrief al langer bekend gemaakt, dus de kampjes beginnen wel stilaan vol te lopen…

DSC_7708

IJslandkamp 2016, bovenop een Limburgse vulkaan…

– vr 8 juli: fantAStival (zálig eco-cultureel festivalletje op een schitterende locatie in As, waar we altijd aan meewerken!)
– ma 11 t.e.m. vr 15/7/2016: circuskamp!
– ma 18, di 19 en woe 20/7/2016: kampeerdagen!
 
een gloednieuw kamp op verplaatsing (kamphuis Akabe in Hasselt), mét vijf overnachtingen!
– woe 17 t.e.m. za 19/8/2016: Pukkelpopterras! (Meer info volgt)
 
– ma 22 t.e.m. vr 26/8/2016: Nieuwe Wilden Kamp! (VOLZET)
Alle kampen zijn voor avontuurlijke meisjes en jongens van 5 tot 14 jaar.
 
Zo, dit zijn onze zomerplannen, wie weet zijn ze wel te rijmen met die van jullie? :). De inschrijvingsprijs voor onze activiteiten is nog steeds 20 euro per dag per kind, met een korting van 20% voor een derde kind uit hetzelfde gezin. De kinderen brengen boterhammen en een drinkbus met water mee (behalve op de kampen met overnachting!), wij zorgen voor verse soep en een vieruurtje. Kampeerdagen = 90 euro, Open Hand Kamp = 200 euro. Alle andere kampen = aantal dagen x 20 euro. Inschrijven kan met een mailtje naar: joeersels@hotmail.com. We bezorgen je dan een inschrijvingsformulier (dit hebben we vanaf nu wel echt nodig om je zoon of dochter geldig in te schrijven!). We gaan ook nog een dag organiseren waarop we wat meer uitleg geven over onze werking, kampen en andere activiteiten, maar als je nu al met brandende vragen zit: shoot!