Open Hand Terras vrijdag 19/8 en zaterdag 20/8/2016

Hallo,

Tijdens pukkelpop hebben we traditiegetrouw geen kinderactviteiten bij de handenboom, maar net als vorig jaar nodigen we ter compensatie wel al onze handenboomvrienden (jullie!) uit op ons Open Hand Terras!

Met de uitnodiging in bijlage ben je dus van harte welkom om een glaasje te komen drinken of een hapje te eten op onze – voor de gelegenheid bijzonder gezellig ingerichte – achterkoer, op het vertrouwde adres in de Hasseltse Beverzakstraat.

Onze vereniging ‘Open Hand’ is inmiddels iets meer dan een jaar actief en we denken dat we in die tijd toch al heel wat kinderen een aantal onvergetelijke avonturen hebben kunnen bezorgen, mede dankzij de hulp van onze geweldige monitoren! De opbrengst van ons Open Hand Terras gaat dan ook volledig naar onze vzw en zal opnieuw zeer goed besteed worden aan leuke spel- en knutselmaterialen en de onmisbare inzet van creatieve en enthousiaste mensen.

Op vrijdag 19/8 gaat ons terras open om 18.00u. Op de menukaart staat:

– paella (met of zonder kip): € 13,00, kinderportie: € 9,00

– stoofvlees met frieten: € 13,00, kinderportie: € 9,00

– spaghetti bolognaise: € 8,00, kinderportie: € 6,00

– vegetarische pasta (tomatensaus & verse groenten): € 8,00, kinderportie: € 6,00

– pizza (keuze uit divers aanbod): € 6,00

Alles is huisbereid! (Behalve de pizza’s, die rechtstreeks vanuit de diepvries de oven in gaan

Op zaterdag 20/8 gaat de poort van het terras vroeger open: vanaf 8.00u tot ‘s middags kan je bij ons komen genieten van een heerlijk ontbijt:

– klein ontbijt: 2 broodjes + beleg + croissant of chocoladebroodje + koffie of thee + fruitsap: € 5,00 

– groot ontbijt: klein ontbijt + spek & ei: 7,00 €

– luxe ontbijt: groot ontbijt + glas cava: 9,00 €

Voor onze jonge gastjes van de kampeerdagen van dit jaar: vergeet als je komt jullie bonnetje voor een gratis ontbijt niet mee te brengen hè! 😉

‘s Avonds kan je vanaf 18.00u weer terecht op het terras voor pizza, spaghetti bolognaise of vegetarische pasta.

Gelieve voor het eten wel in te schrijven, dit kan met het documentje in bijlage. Je mag natuurlijk ook gewoon iets komen drinken: dehandenboombar is open en heeft frisdrank, sapjes, verschillende lekkere biertjes en cocktails van het huis in de aanbieding!

Met de auto: in onze straat is er tijdens pukkelpop wel eenrichtingsverkeer, maar ons huis is – mits een blokje omrijden – wel perfect bereikbaar langs de kant van Bokrijk (niet langs de grote baan tussen Hasselt en Houthalen!): kom je vanuit Genk via de Bokrijkse weg, dan ga je op het kruispunt van de Hasseltse Beverzakstraat met de Vliegveldstraat naar rechts tot op de Beverzakstraat. Ga daar naar links en neem na ongeveer 1 km de Maaswinkelstraat opnieuw naar links tot op de Hasseltse Beverzakstraat. Daar is het (verplicht) linksaf volgen tot bij de handenboom. Parkeren kan op onze oprit en aan de zijkant hiervan, maar die plaatsjes zijn zeer beperkt, mede doordat we kennissen hebben die komen kamperen. We hebben daarom een overeenkomst met boer Jef, wiens weide naast ons huis als parking dient voor pukkelpopbezoekers: op vertoon van je uitnodiging kan je bij hem je auto kwijt aan voordeeltarief.
Hopelijk tot snel: we zullen jullie met open handen ontvangen!

Groeten,

Jo en Lies