Kinderkampen

Onze kinderkampen tijdens de schoolvakanties zijn een bijzonder kindje van de handenboom. We hechten er veel belang aan dat de kinderen die komen zich goed en ontspannen kunnen voelen, dat ze zichzelf kunnen zijn en ook veel leren van het samen zijn met elkaar. Het voor ons zijn net de eigen trekjes, talenten en eigenaardigheden van ieder kind die een kinderkamp zo heerlijk onvoorspelbaar en avontuurlijk maken en dus mag de interactie tussen al die kronkelende karaktertjes gerust gestimuleerd worden!

We kiezen bij onze kinderkampen ook bewust voor een origineel thema of een eerder ongebruikelijke invalshoek. Maar bij de activiteiten en de beleving ervan streven we er juist naar dat ze nooit vergezocht of gekunsteld zijn, maar juist zo natuurlijk mogelijk in hun ‘kinderlijke’ eenvoud.

Verhalen spelen ook een belangrijke rol bij de meeste kinderkampen van de handenboom. Omdat ze kinderen doen groeien in hun verbeeldingskracht, hun inlevingsvermogen, hun waardebesef en hun gevoel voor humor

DSC06999-kl