Circuskamp 2016

Circo Alberomani zoekt circusartiesten! 

Van 11/7 tot 15/7 komt Circo Alberomani weer naar de handenboom in Kiewit, Hasselt! Een week lang worden we een echte, hechte circusfamilie! Het vermaarde circusgezelschap kreeg in het verleden met veel ongelukken te kampen, maar nu lijkt het hun eindelijk voor de wind te gaan en ze zijn dan ook volop op zoek naar getalenteerde artiesten om zich bij hun kleurrijke compagnie aan te sluiten. Er werden al heel wat goede kandidaten gevonden, maar er zijn nog enkele plaatsjes vacant.

GEZOCHT: acrobaten, tonnenlopers, diabolozwierders, bordjesdraaiers, jongleurs, clowns & andere grappenmakers, goochelaars, leeuwentemmers, koorddansers en – danseressen, grimeurs, krachtpatsers, vrouwen-met-baard en artiesten met andere bijzondere begaafdheden!

Op de laatste dag sluiten we af met een groot CIRCUSFEEST waarop alle broertjes, zusjes, nichtjes, neefjes, mama’s, papa’s, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes van onze artiesten welkom zijn. Er zullen spectaculaire circusacts te aanschouwen zijn, een eigenhandig in elkaar gestoken Vlaamse kermis, allerlei lekkers om te eten en te drinken en dat allemaal in een heerlijke, familiale en bonte circussfeer!

Wil jij eens proeven van het circusleven door een week lang deel uit te maken van onze prettig gestoorde circusfamilie, stel je dan met de snelheid van een levende kanonskogel kandidaat voor het circuskamp 2016 bij de handenboom! En snel zijn is echt de boodschap, want het zijn de laatste plaatsen! DSCN8834 DSC_1224 DSC_1245 DSCN8731 IMG_0859